4 år ☆

Fyra år som gått så fort så man knappt hunnit blinka,
Tänk att det är fyra hela år sedan du kom hem till mig i Huskvarna och jag la en blygsam lapp i din sko och frågade chans för att de va en rolig grej och se vad du tyckte och kände,
Nu sitter vi här gravida i vecka 37 och med en underbar dotter på snart tre år.
Det har inte alltid varit en dans på rosor utan även en del taggar men vi har tagit oss förbi dem och det kommer vi fortsätta med.
man måste ha dalar för att komma till topparna!
Älskar dej Joakim!


underbart!

Dagen började med att de plingade på dörren och där stod våra underbara grannar med en julblomma och paket till millsan. Helt underbara!
senare kom familjen från jkpg hit och firade lite jul, vi var ute och åt på musses och massa prat riktigt mysigt.
Väl hemma så delades de julklappar som bara den, så Milly har blivit riktigt bortskämd redan och julen har bara börjat. Men det är mysigt och hon är tacksam och visar tacksamhet och det tycker jag är viktigt.
nu ikväll har vi lekt med dockan och hon har kikat film, och idag sa hon till att hon är trött så hon tog med sig sin docka och bäddade ner den i docksängen och la sig i sin säng och somnade.
Hon börjar bli stor min tjej <3
det märks på hela hennes beteende och hennes funderingar. Alla dessa kloka ord som kommer ur hennes mun, tidigen går så fort. det är inte länge sedan vi kom hem från bb med henne och hon sov åt och inte mycket där till. Medans nu är hon är väldigt pratig, viljestark och kan så mycket själv.
 
Vi pyntade även granen lite extra idag med riktigt fina nappar!


 
 
 
 
 
 
 
 

Namn

Att det ska finnas så mycket namn!


De finns så många namn att
Välja på och vi kan inte komma överens om ett ända,
Tycker det är jätte svårt,
Med Milly kändes det så självklart att va de en flicka så skulle den heta
Milly <3
Men denna krabaten kommer gå under namnet no name!
Så namnförslag mottages ;)


kärlek ☆

Det är jätte svårt att föreställa sig att vi snart kommer vara en familj på 4 stycken.
Att det kommer komma en liten bebis som ska vända våran liv upp och ner i positiv mening.
med ca 5 veckor kvar så har vi börjat tvätta upp bebiskläderna som ska med till bb, milly har varit med och valt hon har fått välja napp filt och sådant. För jag tycker det är viktigt att hon får vara delaktig i det som har med bebis att göra så hon inte känner sig bortglömd eller utanför.
Sedan kan jag inte säga att de är rätt atta göra på det sättet som jag gör, jag kan bara säga att jag gör på det sättet som jag tror är bäst för oss och för milly.
Så vi pratar mycket med milly om bebis och svarar på hennes funderingar, för det är trots allt en stor förändrig som kommer ske. Hon kommer inte längre vara ensam om all uppmärksamhet som hon är van vid.
Hon frågar mycket om hon kan hålla bebis och om hon kan bada med den, om hon kan pussa den. m.m så det känns bra med att vara så öppen i frågorna som det går.

För mig är det svårt att föreställa sig hur man ska kunna älska ett barn till lika mycket som den kärlek man har till Milly. Men samtidigt så känns det självklart att man kommer göra det. Man kommer bara älska dem på olika sätt men lika mycket.
Det ska inte vara inte delad kärlek det blir dubbel kärlek. ♥
Mina stjärnor i livet ☆


14/12

Tio dagar till julafton underbart!
Julstämning nja den har inte riktigt infunnit sig än, men de kommer, allt är ju än så länge så där perfekt! det är snö ute så man alltid önskar det ska vara runt jul, man får hem Julpyssel som tösen gjort och pepparkakor har bakats och pepparkakahus har gjorts.

Igår var det lucia och Milly har gått och övat sånger för full hals här hemma, så roligt att se henne lysa upp och verkligen leva ut i att bara vara hon.

Nu blir det julklapp inslagning i väntan på att resten av julklapparna ska komma hem! Jag älskar nätshopping när orken sätter stopp!
även om det är väldigt, väldigt mysigt att gå runt i affärer och köpa julklappar!
Så man får dra på hög volym med julmusik och bara sitta och drömma sig bort, och poff där har du nästan samma känsla ;)


Underbara vinter 🌟

Det är så otroligt vackert ute nu på vintern speciellt på kvällarna. Då all julbelysning är tänd och det är alldeles mörkt. Höst och vinter är verkligen då jag trivs bäst och får inspiration till saker.


Juligt värre!

Helgen har nått sitt slut och vi sitter och kikar på beck,
Helgerna går så fruktanslöst fort, och dagen idag har verkligen rusat iväg eftersom milly inte vaknade från kvart i elva utan passade på att ta en rejäl sovmorgon vilket innebar egentid för mamman så gick tiden fort, vi har julpyntat satt upp granen och klätt den även tagit fram lite fler tomtar så nu är de nästan helt klart för julen att komma ;)
vi ska köpa en mistel och lite apelsiner så vi kan göra apelsiner med nejlikor i <3 de doftar ljuvligt!

I eftermiddags när vi frågade millsan vad hon ville hitta på så stod hockey som första önskning så det fick det bli.
Mer hockey intresserad madame får man leta efter. Hon blir arg och irriterad på domarn och tycker att motståndarlaget kan gå och duscha ;)
Man märker verkligen att hon kommer från ett hockey och sport släkte ;)
Här hemma så kretsar allting kring innebandy fotboll och ishockey men vi älskar de hon har intressen och vi kommer göra allt för att hon ska kunna utöva sina intressen och självklart massa lek!


En prins

Idag välkomnar vi Karins och Kenneths pris som kom till världen på morgonen, på storasyster mollys födelsedag, bättre present kunde hon inte fått :)
Grattis och njuta och snuffa massa
Bebis nu <3
Grattis Molly på 2 års dagen :)


RSS 2.0