Det stårt stilla

Det står stilla i utredningen om värken i millys ben. Vi har tagit prover i två omgångar nu hon har inte leukemi och inte remautism, alla vitaminer och allt sådant ser bra ut. De har börjat spåna i om de kan vara förstoppning som orsakar de med kommit fram till att de är de inte. De har tagit nya prover idag för att kolla glutenintolerans och nivåerna på selen i kroppen. Jag känner mig hjälplös, jag kan ge henne tröst massage varma handdukar på benen, men jag kan inte tabort värken och inte heller säga till henne vad den beror på. Vid dagens provtagning hade hon fått emla och den visade tydligt att den hade tagit bra men sköterskan visade milly nålen och milly fick panik och va ledsen och helt förkrossad. Jag grät Hailey grät och jocke satt med Milly i famnen. Det är fruktansvärt tufft att inte veta vad de beror på. Vi bestämde att milly skulle gå åka tll leksaksaffären och välja en leksak hon ville ha för hon var så duktig. Hon valde en dockstol och är helt överlycklig. Vi hoppas på att proverna idag visar något så vi har ngt att gå på, självklart vill jag inte att mitt barn ska vara sjukt på något sätt men hellre att man vet vad man ska göra och kan göra för henne än att hon ska behöva gå med värken i sina ben.

Mitt älskade lilla hjärta
 
<3

snart jul!

bara 14 dagar till jul och de flesta klapparna är handlade, det är bara en person kvar som jag ska köpa till. Jag är grymt nöjd över årets inköp. Julpyssel och julpyntat är det och julgranen är redan uppe. Man måste ju hinna njuta av den innan de är dags att ta ner den.
Förutom all längtan till julafton för barnens reaktioner och allt som hör till men så längtar vi MASSOR till barnens första kusin kommer. Vi ska bli "moster" och morbror förhoppningsvis inom en vecka <3. Snussa massa bebis så kanske de hjälper mot den stora bebislängtan som gror i en. Jag vet vi har en bebis men om endast 1 ½ månad är våran bebis redan ett år. Tiden går så fort, och trots att jag va färdig med de flesta julklapparna redan i november så känns de som man blir stressad, över allt med julen och allt runt omkring.
Men Julen kommer och den ska bli fantastisk iaf det är Haileys första jul millys fjärde jul och vi ska göra allt för att de ska få jular att minnas. <3


RSS 2.0