Midsommar bad skrattanfall

 
I torsdags bjöd vädret på strålande sol och riktigt skönt väder, så vi tog picknick korgen och åkte till lygnared för lite korv grillning och bad för milly och jocke. helt sjukt skönt va det, milly va som en fisk i vattnet och lekte massor.
det va perfekt att hon kunde leka vid strandkanten samtidigt som vi hade fullständig uppsikt på henne. Senare på kvällen när knotten började komma så kände vi sug efter glass så det blev en sväng att köpa glass.
Till natten låg alla 7 sorters blommor under kudden inte för jag drömde om något giftermål så de hjälpte inte så mycket. men man tackar för mardrömmen om fästingar gigantiska myggor och även för alla utsmetade blomblad.

Väl på fredagen var midsommarafton här
Familjen begav sig till alingsåsparken för lite traditionellt firande i trevligt sällskap. Milly dansade som aldrig förr samtidigt som vi sjöng små grodorna kom en groda ur hennes mun " Mamma varför är grodor så speciella?" mja de ser ju lite roliga ut eller?! jag verkligen älskar hennes kommentarer och funderingar,
Midsommar middagen vart pizza då vi väntade med fin maten till senare på kvällen.
vi åkte hem och fixade i ordning dator och sådant och begav oss seedan till vårt midsommarsällskap.
Där gav vi midsommar all in!
färsk potatis gräddfil och sill. ( det som gör att man faktiskt saknar att jobba på sommarn;) )
Även färska jordgubbar och glass. så himmelskt gott.
kvällen bjöd senare på sällskapsspel och skrattanfall från hell.
det va länge sedan jag skrattade så träningsvärk i skrattmusklerna delux!

 
för att sammanfatta det hela det va en super trevlig helg med massor av skratt och fina bilder. <3


Träning, föräldramöte, amning

För andra morgonen i rad denna veckan åkt iväg till gymmet, Riktigt skönt att få de gjort på morgonen så man har hela dagen framför sig, och det bästa av allt, Man mår så jäkla bra efteråt.
mer tålamod, mer klar i huvudet och kroppen känner sig piggare. Sen är de alltid bra att ha någon att träna med så går de hela fort och man peppar varann. Samtidigt som man kan ventilera sig om allt och ingenting. Helt perfekt.
när jag hämtade milly idag från förskolan va hon så trött så hon la sig i sängen och frågade om hailey fick ligga på hennes arm vilket hon självklart fick, så på mindre än någon min så somnade dom båda. Så underbart att se dem tillsammans syskonkärleken som bara glittrar i deras ögon. Man blir så lycklig av dem.
senare så skulle jag åka på föräldramöte så milly och hailey skulle åka till sin farmor under tiden. De va första gången Hailey va bort lämnad till någon annan än jocke. Seperationsångest delux men jag vet dem har/hade det bra där.
Nu är det iaf beslutat att milly ska börja stora avdelnignen efter sommarn. Hon längtar som en tok, så det kommer bli perfekt.

Sedan mitt stora problem!
Amningen. jag blir tokig. Det funkar riktigt bra men samtidigt så känner jag mig lite klar med det ,men jag vill inte missa amning bara för att. Hailey varvas med ersättning och amning, hon trivs med båda men behöver mycket närhet. Så fort jag tänker tanken att nu slutar jag amma så vill hon ammas mer och när jag lägger de på is så kan hon verka tveka om hon villa ammas eller få flaskan. ;)
så någon som har tips på hur vi ska göra?
jag vill ju ge tösen det bästa <3

vart man än vänder har man rumpan bak!

Något stort man lär sig här i livet är att Ärlighet varar längst och att man ibland växer ifrån varann.
Det är inget man kan rå för det bara är så.
Ibland kommer man till insikt med att människor man följt under många år faktiskt inte är samma person nu som den man en gång lärde känna. Ibland upptäcker man det till förtjusning och ibland till en mindre bra reaktion.
Att människor kommer in i ens liv av en mening har jag alltid trott på och de vänner man har haft som sedan försvunnit har fyllt sin uppgift som gjort att man fått hjälp på vägen i rätt riktning eller oxå har man fått det man behövde just då. Lika så som jag kommit in i människors liv och sedan försvunnit ur deras liv helt naturligt.
Det är en naturlig process.
Men ibland förstörs nära relationer av svek, misstro och även av ett uns fientlighet.
Att säga en sak och göra en annan, eller att faktiskt vara fientlig mot att personen har andra relationer än den man själv har med personen. I vissa fall där personer i ens närvaro knutit kontakt och blivit vänner, i en sådan situation har man själv valet att ställa sig tillsammans med dem andra eller så väljer man själv att stå utanför.
Man har alltid ett val. man kan välja att vara ärlig om situationen men man kan oxå välja att vara tyst och sedan pika om situationer., Men i alla relationer så handlar det om att ge och ta. Om någon bara tar och aldrig ger så fungerar det inte, man blir trött på att ge och ge och väljer att ta avstånd.
Man har i en sådan relation valet att såra sig själv eller så sårar man den andra.
Det finns relationer där jag känner att jag sårat mig själv alldeles för länge, jag har tagit åt mig av saker som sagt och gjorts medans personen faktiskt kunnat njuta av det men det finns ett slut på det oxå.!
                                                                 MEN
Ibland stöter man även på personer som de känns extra rätt med, som en känsla av att de är ens familj. De blir som en extra familj som man aldrig vill skiljas ifrån. Personer som kommer in för att alltid stanna kvar man växer ihop istället för isär. Man följer samma väg och samma spår vilket gör att man följs åt på lika nivå.
Även om man ibland är på olika vägar slås dem ihop till enfiligt efter ett tag igen. det är där man ser vad äkta vänskap är <3Hailey Aurora

Äntligen är det över!
Dopet är avklart och Hailey fixade det galant, och hon har fått de bästa gudföräldrarna man kan få!
Jag är kanon nöjd med dopet! Det blev i princip precis som vi önskat. Milly vilken stjärna! hon va så duktig i kyrkan.
Det va verkligen en fin dag med underbara människor.
så ett stort tack till er alla som gjorde denna dagen till en dag att minnas.

Förbereda fixa och dona

Dop ojoj på lördag ska Hailey döpas och allt har varit planerat sen länge, men massor av ändringar har gjort så allting har behövt fixas om, spännande värre. Tex som att leta upp ngn som fixar en tårta för 60 personer på bara några dagar ;) det löste sig tillslut! Kläder som jag ska ha på mig skoj att leta efter då garderoben nu förtiden svämmar över av kläder från graviditet ?! Nae men idag tog jag med båda barnen och åkte ner på stan och hittade kläder som får duga prova vad är det ?!
Så nu är det bara duka och köpa allt som ska serveras som är kvar att göra ;) jag köpte mig till och med en flaska vin fasen va jag ska fira på lördag kväll ;) ett glas vin och jag säger godnatt !

Skämt åsido!
Detta ska bli spännande Hailey ska vatten på huvudet fina låtar ska sjungas och vips så är hon döpt. Hon kommer vara gudomligt vacker som alltid och Milly kommer sjunga så fint när låtarna spelas ;)RSS 2.0