Premiär!

idag invigde hailey Babygymet och Hon älskar de,. Hon låg och sprattlade och grejade som bara den :) ur mysigt, :)
Smidigt att hon kan sysselsätta sig där medans man plockar och fixar lite ;)
Snart är det dags att hämta hem stora syrran från dagis, som vi längtat efter henne <3


Skärtorsdagen

Trevlig morgon!
Milly vaknade och ville kolla på byggare Bob så på med tv och äta lite frukost till de, jag gick in för att klä Hailey inför promenaden till dagis, ropar på Milly som inte svarar och går och kollar vad hon gör,. Skruttan sitter med amningspumpen och är ledsen för den funkar inte, de kommer ingen mjölk,. Så söt,
När vi gått och lämnat stora syster på dagis så tog jag en promenad till maxi för att hämta ut ögondroppar mot mitt öga som hela tiden får för sig att få vaglar, så får hoppas detta funkar.

Imorgon åker jag på semester på obestämd tid, de ska bli grymt skönt!


Låtar som ger minnen

Jag är en mästare på att förknippa låtar med känslor och stunder,.,
Så som sista tiden i graviditeten med Milly så lyssnade jag väldigt mycket på this is My life med Anna bergendahl och keep on walking med salem al fakir De gjorde mig stark när det va jobbigt,. Milly såg världens ljus första gången till this is My life. Jag fick se min underbara flicka till en låt som för mig handlade om den största och bästa förändringen i mitt liv, att bli mamma! Den spelades på radion flera gånger under förlossningen.

Men låten som är hennes och min är flickan i en coleporter sång. Hon sparkade alltid när jag lyssnade på den,. Den är så hon,.,!

Hailey föddes till tonerna av astrologen med Darin. Jag hade sagt till Jocke flera fånge att jag vill ha den på förlossningen, och att han skulle spola fram så bebisen föds till refrängen,. Men det fanns inte tid för att Fixa med det, men den kom på radion och jag fick se min fina flicka till refrängen, du är den vackraste jag mött! Låten efter var då jag och min far med uggla, en låt jag vet Jocke uppskattade,.

Men min och haileys låt är tycker om dig med uggla, jag spelade den och la telefonen not magen och hon sparkade varje gång den spelades,.

Men låten som kan få mig tappa andan och få de att kännas som hjärtat ska sluta slå för all kärlek man känner för dessa fina töser, är låt ditt hjärta slå med stiftelsen, jag började lyssna på den när jag fick reda på att Hailey skulle komma till oss. Jag och Milly lyssnade på den varje dag när vi badade/duschade och när vi bakade och allting,. Så Milly kan låten utan till,. Hon höll mig flytande de sista veckorna som jag va gravid med Hailey,. Hon sjöng den samma morgon som Hailey bestämde sig för att komma,. När den spelades inne på förlossningen bröt jag ihop!
Jag hörde låter med öronen med såg framför mig när Milly sjunger den,. Hon gav mig styrka att orka! Min älskade unge,! Hailey blir lugn av den när jag och Milly sjunger den tillsammans,.
Känslan som kommer varje gång den spelas på radion eller sportify är verkligen så man tappar andan och hjärtat sluter slå en stund, och tårarna rinner allt av kärlek! Att jag älskar Nina töser så mycket så det känns som man går sönder ibland.,
Det absolut bästa som hänt mig är verkligen mina barn och att hitta mannen i mitt liv,!
Tack älskade Jocke för våra underbara barn! Det är de absolut finaste vi gjort!


Dop Bvc lycka

I förrgår hade vi doktorns tid på Bvc 8 veckors kontrollen, Hailey fick en okej stämpel i rumpen och beröm för att hon va så "med" och sökte kontakt och höll ögonkontakten riktigt bra!
Skönt att höra, hon är numera 60 cm lång och väger 4420 gram, lång och smal skrutta!

Igår hämtade vi min nya kamera åh jag är kär! ( sorry Jocke du har fått en liten konkurrent )
Så äntligen kommer de bli många vackra kort nu när våren är på ingång.

Idag ska vi på dop för gossen Max ska döpas, Milly tycker mest de är underbart att någon annan måste tvätta håret som hon kallar de ;) en riktigt fin present har vi fixat med oxå,. Så nu får vi se om föräldrarna gillar den oxå.


jag ska bli hel

äntligen på rätt spår.
jag ska bli jag och jag ska bli hel på riktigt.
att kunna hitta tillbaka till den spralliga knasiga impulsiva Anki igen.
livet är för kort för att slösa bort de på skit.
Att hela tiden rätta sig efter andra nej tack.
jag vill ha tillbaka min självkänsla och vet mi vad jag tar tillbaka den nu!
för jag är bra som jag är och jag duger gott och väl,,.
jag kan allt bara jag vill!

Välkommen hem

Välkommen hem Doris!
idag har vi välkomnat ännu en tös till vårat girlpower och jocke gäng.
en volvo v40.
milly är toltalt kär i bilen och vill åka den till dagis imorgon hela 200 meter.
men efter mycket pratande så betämdes de att Doris måste ha sovmorgon och jag och milly ska gå själva till dagis imorgon.
och på fredag ska vi försöka bada lite...

de här med bil för mig innebär en enorm frihet.. körkortet har jag haft ett år men nu ska jag bli fri på riktigt.
kunna sätta barnen i bilen och bara åka om jag vill.
så imorgon ska jag ta Doris och åka köpa lite pimp till henne. En rosa rattmuff och lite andra rosa detaljer. det ska synas att hon är min.!

Peppa peppa

Idag har vi fått tillbaka våran glada och jollrande trollunge, Hailey har sluppit all magvärk idag så hoppas innerligt de fortsätter så,. Hon har varit på toppen humör hela eftermiddagen,. Nu sover båda töserna och de börjar bli dags att göra sig i ordning för natten så man vaknar pigg imorgon! För imorgon blir de en tur ner på stan för att leta upp kläder för lilla Max dop.


Skönhets sömn

Underbar skönhetssömn i natt så fick jag äran att sova med båda mina prinsessor i sängen, en på vadera sida. Riktigt mysigt. Det märks att alla gillar allt ligga riktigt nära, då vi hade hela 180 sängen för oss själva men låg på ihop tryckta i en av 90 sängarna,. Närhet när den är som bäst!

Nu är Milly på förskolan och Hailey har fått ha pappa tid medans jag har storhandlat med Sara, storhandla och tjöta samtidigt hur gött som helst!
Har även hunnit med att kika soffa på mio, dock hittade jag ingen som jag riktigt föll för,.
Men får kolla på andra ställen och se hur de går lösa.!


Kolik skrik panik

Jag önskar verkligen inte att Hailey ska ha kolik, men både igår och idag från kl 15-20 har hon varit ledsen istortsätt hela tiden. Tycker så synd om henne som har så ont i magen, så överväger att kanske börja med ersättning,. Milly blir frustrerad och ledsen och Hailey blir ledsen av att höra att Milly är ledsen,. Man märker att se är systrar. Empati till Max på dem två!
Så eftermiddagen idag har bestått av att sitta på pilatesbollen och guppa/hoppa,.
Så högsta önskan just nu är
Att skruttan ska slippa sitt magknip och få vara sitt vanliga Goa och glada jag igen <3


Helg

Vi tjuvstartade helgen med fin främmande på fika, och fortsatte kvällen med lite memory då det blivit millys favorit spel., fina skruttan vilket minne hon har,. Hon utklassar både mig och Jocke ;)
Imorgon ska Jocke gå in och jobba extra och jag och töserna ska hitta på ngt skoj, kanske gå till någon lekparken eller något sådant.
Något skoj hittar vi alltid på.

Har vi tur kanske vi får lite främmande av lillebror/morbror imorgon, det vore väldans trevligt !


Sömnlös !

Denna natten har varit allt annat än spännande!
Hailey började gråta ikväll och visade tydligt att de va magen som gjorde ont,.
Tänkte igenom vad jag ätit hm!
Kål!!
Smart att äta det som bildar massa gaser!
Kände mig som den sämsta http://mamman.com">http://mamman.com">http://mamman.com%3C/a%3E">http://mamman.com">mamman.com
Så skruttan har haft ont i magen till och från hela natten.. Och först nu framåt morgontimmarna har de lugnar ner sig!

Så nu ska jag ta och försöka sova en timma och sen blir det till att njuta av det fina vädret och samla lite d-vitamin och frisk luft!


Lekparkshäng

I det underbara vårvädret kan man inte annat än vara ute och njuta! Äntligen kan jag känna att jag kan ta längre promenader utan problem,. Har efter förlossningen haft ont av att de känts som de glappat i fogarna, och bäckenet har inte varit skoj,. Men nu sedan några dagar tillbaka känner jag att jag börjar komma tillbaka till det normala igen! Grymt skönt.,.
Så idag när vi hade haft lite lekparkshäng jag och töserna med trevligt sällskap, så tog vi en promenad grymt skönt och milly uppskattade det som bara den,, Hailey låg och sniffa vårluft! För alla mår ju bra av frisk luft <3


RSS 2.0