Äkta kärlek när

Den är som bäst,
Den där känslan som verkligen bubblar inom en när man känner kärleken både inåt och utåt, den är för jäkla underbar.
Känslan av att känna barns oslagbara kärlek. Att bara se deras skratt och deras leende får en att älskar ännu mer.
Igår när jag skulle duscha så satt Hailey i babysittern och Milly tog sin "pottpall" och satte sig bredvid, där stod man bakom skynket och kikade fram då och då och dansa och sjöng en trudilutt och Hailey skratta och Milly applådera man kände sig lite som en apa på zoo. Men helt klart värt de allt som kan få ens barn att må bra!
Ikväll vart Hailey ledsen så hela familjen åkte ut och åkte bil för att hon skulle få komma till ro, när det inte ville sig satt hela familjen nere vid playan i bilen och sjöng imse vimse spindel. Familjen när den är som bäst och ställer upp för varann <3 Hailey blev glad efter en stund och Milly satt och prata om att bada i sommar!


Shopping sömnlös egentid

Igår kan man säga att shopping va det största målet, så galet roligt va de. Både Milly och Hailey har nu en hel del nytt i sina sommar garderober. De hade fått in sjukt fina bodys och bodysuites i stil med molo. Det bästa av allt de fanns på båda avdelningarna så Hailey fick en body och Milly en klänning. Syskonmatchning när den är som bäst.!
Till mig blev de en ny mascara och lite got2be produkter;)

Dock så märkte man på Hailey att antingen va en rejäl förkyldning på gång eller så har hon allergi, hon nös och hennes ögon är röda och ena ögat rinner, så får se hur det ska bli med de hela.

Idag åker vi iaf upp till kusinens konfirmation och åker hem ikväll, så imorgon har jag bokat in mig på egentid, jag ska prova på ögonfransförlägning, de ska bli riktigt spännande och se hur de kommer se ut :)


Gallsten smärta och sömn

i måndags trodde jag allvarligt talat att jag skulle dö. jag fick så galet ont i magen att jag bara skrek rakt ut.
jag kände igen det direkt gallstensanfall!
försökte vila bort de men de vägrade så blev en resa till akuten och få lite medicin men de är fasen inte snabba där inte. fick prata med någon vid halv sex då hade jag suttit i väntrummet och väntat i 1,5 timme redan.
så första smärtstillande fick jag vid tio.
de kom in flera gånger och frågade hur ont jag hade på en skala 1-10 och svaren blev hela tiden 8-9-10. men att komma med smärtstillade och sticka till en i baken va tydligen jobbigt för dem.
rå diss på dem!
men nu inväntar vi ultraljud för att se hur det ser ut med stenar och sådant så läkaren trodde att de bara va att invänta operation av de,
wihoo NOT.

Detta gallstensanfallet hade näst intill samma smärta som när jag va höggravid och hailey låg och stasade min njure så jag fick vidgat njurbäcken och inläggning i 4 dagar.
jag öskar inte ens min värsta fiende den smärtan.!

men en fördel med medicinen man fick va att man kunde sova så himla skönt och verkligen vakna pigg och allert.!

´det finns något positivt i de negativa ;)

Träning amning och egentid

Äntligen har jag kommit igång med träningen, det är så sjukt skönt! Förut när jag tränat har man känt att de är skönt just då men man har inte längtat efter att gå till gymmet eller att gå på ett pass! Det gör jag nu,! Jag längtar till nästa gång varje gång jag är påväg där ifrån! Jag har bestämt att jag ska försöka träna 4 gånger i veckan! Det är skönt egentid, där jag kan få ut alla känslor och tankar man haft under dagen! Även lägga all fokus på mig själv under just den tiden, för jag vet att barnen har det väldigt bra hos sin pappa!

Det märks att kroppen mår bra av träningen och att man ändrat kosten, för
Amningen har kommit igång igen, rejält! Hailey är mer nöjd och jag kan verkligen se en förändring på henne, från att inte alls vara nöjd av att ligga i Gym och "leka" till att kunna leka i gymmet och rulla runt och greja långa stunder <3


RSS 2.0