syskonkärlek utveckling lycka.

Hailey tog i tisdags förra veckan sina första två steg, hon vill gå mer och mer men är lite skrajsen men att hålla i ett finger och gå omkring funkar kanon.
Hon är så stolt. och ännu stoltare är Milly som ser fram emot att hailey kan vara med och leka ännu mer på riktigt.
Milly exploderar i sitt prat och sina meningar och långa samtal och hur hon verkligen förstår vad man menar,
hon kan lägga fram meningar som man själv häpnas över, hon övar mer och mer på att skriva sitt namn och att rita. Det är otroligt vad stolt man är över sina barn när de lär sig nya saker och att man får vara med och uppleva det. skulle aldrig byta bort de för allt i världen.

Något som gör en tårögd är den syskonkärlek som finns mellan dessa två töser, det första de gör när de vaknar är att kolla efter varann, ofta så slår vi på barnkanalen och ligger och drar oss i sängen, då ligger hailey alltid på millys arm eller mage, de ligger så och gosar tills vi ska gå upp, hailey går gärna runt med milly och sitter i hennes knä när milly sjunger för henne.
om milly får något nytt så är hon väldigt mån om att hailey också ska få något, Hon är så mån om sin syster,
när vi lämnar milly på förskolan så blir hailey lite ledsen och milly berättar att hon bara ska leka lite så kommer hon sen. väl hemma är hailey nöjd med att få egentid. Milly får sin egentid hon också, genom att hitta på saker. så vill milly gärna hjälpa till att borsta haileys tänder och hailey bara skrattar, vi läser en saga och sedan dags att sova så börjar det om de måste mysa en stund innan någon av dem kommer riktigt till ro, så där ligger vi på rad jag hailey och milly. mammahjärtat verkligen njuter och lyssnar och andas in deras små andetag. <3RSS 2.0