Getingstick, panik, stranden

Igår när jag stod och gjorde pannkakor Milly satt vid bordet och ritade medans Hailey låg i babygymmet. Från ingenstans börjar Hailey skrika som jag aldrig hört henne skrika förut, såg på henne direkt att ögat höll på att svullna och va rött. Gick in och sköljde med ögonskölj för att se så hon inte fått ngt i ögat. Det svullnade och hon vägrade titta, så ringde barnmottagningen och förklarade, de sa mest ring Bvc imorgon om de inte är bättre så de får kolla, vi har inga tider och stänger imorgon. Vi avvaktade men varje gång vi la ner henne så blev hon ledsen, så ringde 1177 där sa de bara att de inte är akut, inga råd eller ngt!
Ögats svullnad gick sakta ner samtidigt som Jocke hittade en liten geting som flög runt hemma, när svullnaden avtagit lite så syntes de en röd prick och nässelutslag, det kliade och när hon kliade svullnade det igen, hon hade blivit getingstucken precis vid ögonlocket. Idag syns inget mer än lite rött runt ögat och en liten liten svullnad! Men paniken man fick när hon skrek på det sättet va obeskrivlig. De gjorde så ont i hela kroppen på en, speciellt när de inte gick trösta henne!
Vi bestämmer oss iaf igår kväll för att åka ut och låta Milly ta ett dop i lygnared , så det gjorde vi och våra vänner. Så kvällen bestod av massor av prat och bad för Milly och Jocke :)


vad ni tycker

Skriv en rad eller två:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

det här sa:

Trackback
RSS 2.0