Hailey tiden utveckling

Tiden går verkligen fort, Hailey är 5,5 månad och det känns som hon alltid funnits i våra liv. Hon utvecklas så fort, hon kan numera sitta utan stöd ganska långa stunden, hennes tand har kommit upp en bra bit och den andra är på gång. Denna lilla tösen är en bestämd dam! Hon vet vad hon vill, hon visar tydligt vad hon vill, om hon vill äta så låter hon "mm mm mm" och går man iväg så hon inte ser än så kan de komma ett wawwa, hon har även visat vilja att börja stå mot saker och drar sig upp, så hon ställer sig upp,
Som de verkar nu så går hon säkert innan hon kryper, ;)
Men hon får ta allt i sin takt!


Roadtrip lekparken friskluft

Helgen är till enda och den har varit fylld med roligheter. I fredags hade jag Anki tid jag och två vänner gick till en uteservering och käkade och drack gott. Skrattade och hade det jätte trevligt! Huvudet va inte riktigt där de skulle igår ingen huvudvärk men trött i huvudet, men de blir så när man inte druckit alkohol på 2 år, så blir man berusad på minsta lilla,. Vid frukost igår kom standard frågan: vad vill ni göra idag?
Milly- lekparken!
Hailey- mm mm mm
Jocke- jag vet inte!
Jag- vi sätter oss i bilen och bara åker! Så ser vi vart vi tar vägen, vi hamnade i jkpg, alla lyckliga och glada!
Jag andades in livets energi att bara vara fri och se alla lyckliga! Vätterns doft har alltid en lugn påverkan på mig!
Så nu längtar jag tills vi åker till visingsö, där laddar jag energi.
Sent i natt var vi hemma, och idag tog vi sovmorgon och tog en promenad och lekte vid lekparken. Livet bjöd på det.


Getingstick, panik, stranden

Igår när jag stod och gjorde pannkakor Milly satt vid bordet och ritade medans Hailey låg i babygymmet. Från ingenstans börjar Hailey skrika som jag aldrig hört henne skrika förut, såg på henne direkt att ögat höll på att svullna och va rött. Gick in och sköljde med ögonskölj för att se så hon inte fått ngt i ögat. Det svullnade och hon vägrade titta, så ringde barnmottagningen och förklarade, de sa mest ring Bvc imorgon om de inte är bättre så de får kolla, vi har inga tider och stänger imorgon. Vi avvaktade men varje gång vi la ner henne så blev hon ledsen, så ringde 1177 där sa de bara att de inte är akut, inga råd eller ngt!
Ögats svullnad gick sakta ner samtidigt som Jocke hittade en liten geting som flög runt hemma, när svullnaden avtagit lite så syntes de en röd prick och nässelutslag, det kliade och när hon kliade svullnade det igen, hon hade blivit getingstucken precis vid ögonlocket. Idag syns inget mer än lite rött runt ögat och en liten liten svullnad! Men paniken man fick när hon skrek på det sättet va obeskrivlig. De gjorde så ont i hela kroppen på en, speciellt när de inte gick trösta henne!
Vi bestämmer oss iaf igår kväll för att åka ut och låta Milly ta ett dop i lygnared , så det gjorde vi och våra vänner. Så kvällen bestod av massor av prat och bad för Milly och Jocke :)


Sjukhus, väntan, taggad

Klockan 06:30 gick bilen mot sjukhuset igår, det var dags för att bli inskriven inför operationen, som är om ca 2 veckor, man gick igenom allt som kommer ske och vilka mediciner som jag kommer få, spännande men nervositeten höjdes X-antal rader. Men nu ska jag njuta av allt som ges och händer i veckorna innan de är dags! De ska bli det bästa!

Funderar starkt på att ta ett gympass ikväll!
Så antingen det eller en pw vi får se :) träning ska de bli iaf ;)

Dags att fixa lunch m.m tills stranden väntar !


Barnkalas grilla utflykt

I lördags tog vi en tripp till jkpg för att hälsa på mamma/mormor och lillebror. Vi passade som vanligt på att slå några flugor i samma smäll och tog hem lite folk och grillade på kvällen, riktigt mysigt och barnen lekte och hade det riktigt skoj.
Glada barn med glada föräldrar ;)

Igår va det dags för barnkalas för Melwin som fyllt 3 år! Riktigt trevligt med massor av barn, ett riktigt cars kalas ;) senare på kvällen åkte vi till svärmor och sen tog vi en lekdejt i lygnared, där Milly bada och trivdes som vanligt i vattnet.


Semester matvägran operation

8 veckors semester börjar nu, äntligen får vi njuta av att ha pappa Joakim på heltid!
Massor av skoj ska vi hitta på!
Skara sommarland och Liseberg men även visingsö, bad och grillkvällar!
En sommar att få njuta av med andra ord!

Dock får vi inte glömma att om några veckor så blir de även operation för att tabort gallblåsan, underbart mitt i sommarn!

Hailey har börjat med att inte vilja amma och hon vill inte ha mycke ersättning, så hon äter numera gröt och mat 3 gånger om dagen och resterande mål får hon ersättning eller ammas, söta lilla stinkey

Milly är mer och mer galen hon vill göra allt som man kan på så kort tid som möjligt! Lekparken är största favoriten just nu.
Även stranden är stort nöje.


RSS 2.0